Monday, 10 September 2012

Patah Beribu.


 Assalamualaikum. Hi. How are you ? Harap sihat walafiat yo dok. Well , baru lepas kena twitlimit ni. Ahaha gelakkan aku cepat. Syok sangat tweet hari ni. I feel omg today is most happiest day in my life. Alhamdulillah.

   Hm cedihnya Humaira nak pindah Ganu. Hm lepas ni dah takde besfriend dalam pengawas dah. Takde geng. Lepas ni Marlboro tinggal 6 je. Hm sedihnya Ya Allah.
 Harap lepas kau berhijrah ke tempat baru ni , semuanya akan berubah :) Aku doakan kejayaan kau dunia Akhirat sahabat. Jangan putus sahabat. Sahabat sampai mati.


#TeamPatahSeribu

  Yeah. Siapa tak pernah rasa patah seribu ? Hm musim orang patah seribu sekarang ni. Gilalah aku menangis. Ahahaa aku menangis ? Allah aje yang tahu.

Wake up. This is only a dream.

   Aku tak pernah benci kau pasal patah hati ke , pasal kau ada girlfriend ke , pasal apa pun except one. Cara kau tolak aku. Lepas kau beri kata2 harapan cinta tu membuatkan aku makin yakin dan bila aku dapat tahu ianya mimpi , aku rasa macam nak terjun KLCC. *weeee dush !*

  Kau cakap senang weyh "Jgn dlyn sgat perasaan tu. Harap happy hndknya. Jgn simpan papew dlm hati" . Aku terkesan. Kau tak rasa apa2 ke ? Aku rasa macam ._. 

  Tak sepatutnya dulu kau tegur aku. Dan tak sepatutnya dulu aku menyahut teguran kau tu.

Lots of tear , Hurairah

No comments: