Monday, 4 February 2013

February already ? No im still at paradise.


        Assalamualaikum. Terasa hidup aku sekarang suatu tekanan yang begitu menekan tertekan kan diri ku ini. Tah pape je. Haih penat. Penat dengan cara pembelajaraan aku dekat sekolah. Dengan cara aku spend time untuk belajar. Buat jadual itu ini bukan ikut pun. Yelah kita ni hidup bukan di asrama. Di asrama tu lain cerita. Semua kena patuh kalau tak kena report dekat warden. Kita kat rumah siapa je ada. Mak bapak , adik beradik. Tu je. Kadang2 kita penat , kita pendam sendiri. Takde siapa nak tanya

"Okay tak ni ? Kalau tak okay berhenti lah kejap. Pi lah minum air mak buat tu." "Banyaknya kerja , okay tak sekolah ? Cikgu ajar faham tak ?" "Sekolah cikgu ajar apa ? Faham tak ?" Then so on
Takdenya. Jauh dari panggang. Kadang2 rasa nak menangis , tapi bila menangis kang kata kita cengeng. Haih orang tak akan faham perasaan kita melainkan dia pernah lalui perkara yang sama. Actually tak ramai yang faham sebab masing2 punya perasaan lain2. Walaupun sesama perempuan sendiri. Kalau tidak , tak akan ada istilah "hubungan songsang".


     Buat masa sekarang , aku nak jalankan amanah aku dengan baik. Yelah hari2 terakhir aku. So minta maaf kalau terasa ke apa. Lepas bulan 5 , jom sesama buat jahat. Okay. minta maaf sangat. Terpaksa. Kalau tak nanti kena soal kat akhirat. Aku pun bukan baik mana kan ? Tudung aje labuh , tapi hari2 cakap fuck an ? Hmmmmmmmmmmmmmmm itu kata kau. Gua tahu lu bengang dengan gua. Terserah lu lah.


Dear Awan , semoga awak bahagia dengan girlfriend baru awak. Awak dalam kenangan. Awak akan sedar saya juga. Bila saya tiada. Hahahahahahahhahhahahhahhahhahahhahahahhahahahhahahahhah.

And Bunga , saya akan dedahkan identiti saya lepas PMR. Saya janji. Sebab saya tahu lepas PMR saya dah tak akan datang sekolah pasal malas. Sebab saya tahu nanti form 4 conferm awak masuk sekolah sains. Itu impian awak. Lepas tu kita tak akan jumpa lagi. Saya doakan. Aamiin.


Be kind and you'll be fine.
Mempunyai musuh yang berilmu lebih baik dari pada mempunyai sahabat tetapi jahil.

1 comment:

ErNa NoOr SyAmIeRa said...

jANGAN SEDIH NNTI ADE ORG YG LEBIH BAIK BUAT KO