Friday, 9 December 2011

Aku Nak KUCING !!

  • Assalamualaikum. Nampak kan title kat atas tu ? Nampak kan gambar kat bawah. Well , gua mahu  kucing sebijik sama die. HOHO. Pandai main komputer. Terer tak ?
 
Jangan kacau , sibuk je kau


  • Hehe , well dari kecik memang aku nak bela KUCING tetapi...Mama aku tak bagi. Die cakap nanti kucing ni suka berak rata-rata.
  • Dalam diam , aku pon iyekan je. Memang betul jugak. Aku memang lemah sikit bab-bab basuh berak ni. Adik sendiri pon aku malas. #KakakJahat
  • Aku nak kucing yang bulu die gebu-gebu gitu. Orang cakap tu kucing India. Pastu mata die kecik gitu menambahkan kecomelannya yang sedia ada tu. Hihi

Saya comel ? Oh terimakasih :)
  • Ni lah kucing India. Comelkan. Mungkin bulu die agak serabai tapi die memang sepanjang masa comel di mata aku. :DDDD
 
Saya pulak lawakan ?

P/S:Saya Nak Kucing , Tolonglah :'(

No comments: