Wednesday, 21 December 2011

Hai Pakwe..

  • Assalamualaikum. Lol , macam jiwang tahap ____ je aku ni.
  • Hoho , macam mana nak cakap eh ? Alahai kita malu nak cakap. Tengok muka kita dah merah. Aww.
  • Okay , kita ada minat sorang artis ni. K muka dia macam Singa Garang. I think that's why i like him.
  • Sebenarnya dia tu tak famous mana pun. Dia bukan macam Aaron Aziz atau Awal ke atau papejelahkan. Well lain orang lain lah taste dia.
  • Banyak jugaklah drama dia berlakon tapi aku langsung tak sedar pasal dia pelakon tambahan. Alolo , kesian awak kan ? :'(
  • Aku perasan dia dalam drama Dendam Orang Minyak. Dia jadi polis. Ya Allah , sumpah demi Allah , dia hensem weyh !
  • Tapi malangnya , sampai sekarang aku tak tahu nama dia sapa. Alahai nasib. 
  • Adik aku tahu pasal ni. Bila aku tengok drama ni , tetiba dia sengih perli kat aku. Eh kau ni abang , siap kau !
  • Nak tahu sapa ? K no one nak ambik tahu punya. K diam + senyap.
  • Aku nak korang tahu yang aku suka diaaaaa , oppss , silap minat jewrr.
P/S: Lala darling :)

No comments: