Monday, 6 February 2012

I like YOU :3

   


    Assalamualaikum :) Post ni memang untuk you , i buat tau khas untuk you je. LOL , tetiba aku guna I You pehal ? K belakang cerita. Tadi ternampak you tapi i diam je , i taknak bagitahu Einani yang masa tu kitaorang tengah pergi rumah Syaffira. Damn ! Syaffira takde kat rumah , abang dia kata. Syaffira , abang you tu handsome lah i rasa :3 K sambung cerita balik. Memang i nampak you , untung you tak nampak i , nanti you rasa rimas kan ? Hem. Tapi kan , kenapa you tak bagitau i je yang you tak sukakan i? Haih , tak sukalah pakai I You ni , tukar jadi Awak Saya lah. Dahlah tahun ni tahun terakhir yang saya akan jumpa awak , tahun depan awak dah blah dari situ. HAIH U_U Awak , saya tahu awak rimas dengan saya bila nampak saya lari dari awak tapi ada sebab kenapa saya lari. SAYA MALU ! MALU TERAMAT TAHU TAK ? Hem awak lelaki , takkan pernah memahami jiwa seorang gadis yang baru meniti di usia remaja ini.



P/S: Saya tak harap pun awak baca dan saya taknak awak baca , satu je soalan saya , kenapa awak takde buat relay dengan sesiapa paling tidak pun fake relay ? Kawan awak buat je fake relay tapi tidak awak ?

No comments: